Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 20.12.2007 ]

PRILOŽNOSTI

Izšlo je novo glasilo CMEPIUS-a z naslovom "Priložnosti - Opportunitates". Z glasilom boste redno seznanjeni z možnostmi mednarodnega povezovanja ter različnimi priložnostmi, ki jih nudi Evropska unija na področju izobraževanja in usposabljanja.

Spoštovani bralci,
 
Z izdajo novega glasila CMEPIUS-a, ki smo ga poimenovali "Priložnosti - Opportunitates", vas želimo redno seznanjati z možnostmi mednarodnega sodelovanja in povezovanja ter vam približati najrazličnejše programe, akcije in pobude v okviru programov Evropske skupnosti, kakor tudi programe, namenjene študentom in visokošolskim učiteljem na dvostranski in večstranski ravni, ki jih koordiniramo na CMEPIUS-u.
Prav tako vas bomo še naprej spodbujali k nadaljnjemu uspešnemu vključevanju v projekte ali mobilnosti, saj se zavedamo, da bomo na ta način skupaj z vami uresničevali naše poslanstvo, ki se glasi "S pomočjo mednarodnih programov odpiramo vrata izkušnjam", postali še bolj prepoznavni v slovenskem in evropskem prostoru ter utrdili in udejanjili naš moto "Vezi brez meja", ki mu sodelavke in sodelavci CMEPIUS-a sledimo že 10. leto našega delovanja.

Prva številka glasila Priložnosti - Opportunitates.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.