Kontakt
Lina Bobovnik

+386-1-620-94-50
lina.bobovnik@cmepius.si
 
Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Vsebine, objavljene na spletnih straneh http://www.cmepius.si so last Centra RS za mobilnosti in evropske programe izobraževanje in usposabljanja (CMEPIUS) in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Prav tako si si pridržujemo pravico do sprememb vsebin.

Pridržki

CEMPIUS bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

CEMPIUS tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, v ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani

CEMPIUS ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:
Centra RS za mobilnosti in evropske programe izobraževanje in usposabljanja (CMEPIUS)
Ob železnici 16
1000 Ljubljana
Telefon: 01 586 42 51
Faks: 01 586 42 31
E-pošta: info@cmepius.si

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.