Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 14.06.2010 ]

Evropska komisija poziva študente arhitekture, umetnosti in oblikovanja k sodelovanju na natečaju "Rdeča nit za Komisijo"

Evropska komisija poziva vse študente arhitekture, umetnosti in oblikovanja iz 27 držav članic Evropske unije k sodelovanju na natečaju "Rdeča nit za Komisijo".

Komisija išče zamisel za enotni simbol, s katerim bo označila stavbe in nepremičninske komplekse v Bruslju in Luxembourgu, da bi se širši javnosti predstavila v boljši podobi in bila bolj prepoznavna. Ta simbol se bo uporabljal za obstoječe stavbe Komisije in vse nepremičninske projekte v prihodnosti. 

Sodelujoči morajo imeti status študenta na višji ali visoki šoli za arhitekturo, umetnost ali oblikovanje (ali drugi smeri, kot so likovna umetnost, grafično oblikovanje, vizualno komuniciranje, grafika ali kakršno koli področje, povezano s temi smermi). Na natečaju lahko sodelujejo tudi osebe, ki so leta 2009 ali pozneje diplomirale iz katerega koli navedenega področja. Imeti morajo državljanstvo EU, izobraževalna ustanova pa mora imeti sedež v eni od 27 držav članic.

Več o pogojih sodelovanja

K sodelovanju se je mogoče prijaviti do 31. julija 2010, vaš predlog pa oddati do 30. septembra 2010. 

Več informacij je na voljo tukaj.
V primeru vprašanj se obrnite neposredno na naslednji naslov: ec-fil-rouge@ec.europa.eu

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.