Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 15.09.2008 ]

Zaključna konferenca projekta Leonardo da Vinci: EU TESES vabi

Udeležite se mednarodne konference o socialnem podjetništvu z naslovom: "Kompetence za razvoj socialnega podjetništva", ki bo v petek, 19. septembra 2008, od 9.00 do 16.00, v dvorani Triglav, Gospodarska zbornica Slovenije, Ljubljana, Dimičeva 13.

Konferenca je zaključni dogodek projekta >Evropska odličnost usposabljanja v sektorju socialnega podjetništva< (Leonardo da Vinci, Vseživljenjsko učenje), katerega osnovni namen je spodbuditi učinkovitejši razvoj človeških virov v sektorju socialnega podjetništva, predvsem z zagotavljanjem kakovostnejše ponudbe izobraževanja. Na konferenci se bomo seznanili s stanjem  socialnega podjetništva v Sloveniji v primerjavi z Veliko Britanijo, Italijo in Poljsko, spoznali nekaj primerov dobrih praks ter nove oblike socialnega podjetništva. Predstavljeni bodo ključni rezultati projekta - mednarodni program usposabljanja za izvajalce izobraževalnega programa in evropski kurikulum za podiplomski študij iz socialnega podjetništva.

S svojo udeležbo na konferenci boste pripomogli k boljšemu razumevanju, kakovostni razpravi in izmenjavi izkušenj s področja socialnega podjetništva v slovenskem socioekonomskem prostoru .

Prijavnica za konferenco (54 KB)
Program konference (73 KB)


Kotizacije ni, ker je konferenca del projekta financiranega s strani programa Leonardo da Vinci, Vseživljenjsko učenje.

Za dodatne informacije nam lahko pišete na tina.kociper@gea-college.si ali pokličete 01 5881306.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.