Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 22.11.2010 ]

Predstavitev programa Vseživljenjsko učenje na Koroškem

Predstavitev bo potekala v petek, 10. decembra 2010, ob 11. uri v prostorih RRA Koroška d.o.o., Koroška cesta 47, Dravograd. Po predstavitvi vam bomo na voljo tudi za individualno svetovanje, razgovor, diskusijo.

Evropska unija z različnimi ukrepi, pobudami, programi vzpodbuja razvoj Skupnosti in posameznih držav članic. Eden takih programov, ki finančno podpirajo sodelovanje med organizacijami na področju izobraževanja in usposabljanja na vseh ravneh, je program Vseživljenjsko učenje. V okviru tega programa se preko različnih aktivnosti (individualna mobilnost, projekti, mreže) znotraj sektorskih podprogramov (Comeniius, Erasmus, Leonardod a Vinci, Grundtvig) povezujejo in sodelujejo v skupnih projektih vrtci, šole, izobraževalni centri, univerze, zavodi, podjetja, ljudske univerze …

Vljudno vas vabimo na predstavitev omenjenega programa, kjer vam bomo predstavili možnosti sodelovanja.
Predstavitev bodo izvedli kolegi Centra RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS), ki v Sloveniji skrbi za izvajanje programa.

V kolikor ste na kakršen koli način (izvajalec ali udeleženec) povezani z izobraževanjem ali usposabljanjem ali pa vas tematika zanima, se lahko oglasite in izveste več.

Vabljeni!

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.