Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 04.01.2010 ]

Informativni dan ERASMUS MUNDUS II za razpis v letu 2010

Informativni dan bo potekal v ponedeljek, 11. 1. 2010 s pričetkom ob 9. uri v stavbi CMEPIUSa, Ob železnici 16, Ljubljana (soba 24, pritličje prostori RIC).

Vsebina informativnega dneva
ERASMUS MUNDUS II je centraliziran program, ki ga koordinira Izvajalska agencija za kulturo izobraževanje in avdiovizualno politiko v Bruslju (EACEA). CMEPIUS je v Sloveniji informacijsko kontaktna točka za program.
Na informativnem dnevu bomo predstavili vse tri Akcije programa in možnosti sofinanciranja, ki jih ponujajo ter Razpis za leto 2010, hkrati pa vas informirali o tem kako in na koga se obrniti pri EACEA za podrobnejše informacije v zvezi s prijavami.

Razpis 2010 ERASMUS MUNDUS II je bil objavljen v začetku decembra 2009 in vključuje prvič v novem programskem obdobju razpis za vse tri Akcije.

Rok za prijavo je za vse tri Akcije enak in sicer 30. 4. 2010.

Na ta razpis se lahko prijavljajo zgolj institucije. Posamezniki: študentje, predavatelji, zaposleni, raziskovalci boste informacije o možnostih za mobilnost preko Akcij programa ERASMUS MUNDUS II dobili v mednarodnih službah univerz oz. fakultet, kjer ste vpisani, poučujete oz. ste tam zaposleni.

Da bodo informacije podane na kar najbolj učinkovit način, vas prosim da svojo udeležbo predhodno sporočite na e-naslov: sonja.mavsar@cmepius.si.

Dodatne informacije dobite na tel: 01-5864-247 ali na zgornjem elektronskem naslovu.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.