Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 23.01.2013 ]

CMEPIUS na Informativi 2013, 1. februar 2013

CMEPIUS se bo tudi v letu 2013 predstavil na Informativi. Vse, ki vas zanimajo programi mobilnosti izobraževanja in usposabljanja, vabimo, da nam prisluhnite na dveh dogodkih, kjer bomo govorili o možnostih in pomenu mednarodne mobilnosti:


  • Predavanje Študij in praksa v tujini bo potekalo v petek, 1. februarja 2013 ob 12. uri, v Veliki predavalnici (Gospodarsko razstavišče), kjer bomo predstavili programe mobilnosti, s področja izobraževanja in usposabljanja (programa Evropske komisije Erasmus Mundus in Vseživljenjsko učenje – Leonardo da Vinci, Erasmus, Comenius, Grundtvig ter program CEEPUS). Svoje izkušnje bodo z nami delili bivši udeleženci mobilnosti.

  • Okrogla miza We mean business bo potekala v petek, 1.febrarja 2013 ob 15. uri, na Informativinem forumu. Predstavili bomo kampanjo We mean business in praktično usposabljanje v tujini. Svoje izkušnje s praktičnim usposabljanjem v tujini, v okviru programa VŽU - Leonardo da Vinci in Erasmus, bodo z nami delili posamezniki različnih statusov - zaposleni, dijaki, diplomanti ...        

Vabljeni na brezplačni dogodek, ki se bo odvijal na Gospodarskem raztavišču 1. in 2. februarja 2013.

Za podrobnejše informacije bomo na voljo tudi na stojnici v Stekleni dvorani C.

Spletna stran Informative

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.