Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 02.11.2009 ]

Valorizacijska konferenca "Ustvarjalnost in inovativnost v programu Vseživljenjsko učenje"

Ob izteku evropskega leta ustvarjalnosti in inovativnosti CMEPIUS pripravlja konferenco na temo umeščanja projektnih dosežkov programa Vseživljenjsko učenje v slovenski prostor.

Valorizacijska konferenca bo potekala 8.12.2009 v Grand Hotelu Union, v Ljubljani in bo združena s podelitvijo nacionalnih nagrad Jabolka kakovosti najboljšim zaključenim projektom v programu Vseživljenjsko učenje (VŽU). Nagrade bo podelil minister RS za šolstvo in šport dr. Igor Lukšič.

V uvodnem delu konference bosta sodelovala priznana strokovnjaka dr. Janez Mayer, predavatelj in strokovnjak s področja merjenja in aktiviranja intelektualnega potenciala, kariernega razvoja in ustvarjalnosti ter Peter Florjančič, ikona slovenskega inovatorstva. O samem evropskem letu ustvarjalnosti in inovativnosti, pa nam bo nekaj besed povedal tudi nacionalni koordinator Leta, mag. Mirko Zorman.
Po uvodnem delu pa bodo potekale zanimive delavnice, ki se bodo osredotočale na prispevek mednarodnega sodelovanja k inovativnosti na nivoju posameznika, projekta oziroma organizacije.

Več informacij o konferenci

Vabljeni!

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.