Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 31.03.2008 ]

KONFeT - konferenca eTwinning vabi!

Tretja letna konferenca eTwinning ponuja slovenskim pedagoškim delavcem v pregled dogajanje na področju programa eTwinning ter hkrati oblikuje platformo za analizo, diskusijo in izmenjavo izkušenj pri uporabi IKT v pedagoškem procesu tako doma kot v tujini.

Letos nam bo predavala priznana nemška strokovnjakinja za področje izobraževalnih sistemov (v domačem in mednarodnem okolju) Bettina Ziedler.

Poseben poudarek bo namenila medkulturni komunikaciji. Pripravila je predavanje z naslovom "eTwinning: Pedagogy is fun!". V predavanju bo predstavila načine bolj sproščenega mednarodnega sodelovanja in uvajanja novih tehnologij ob hkratnem dviganju kakovosti pedagoškega procesa.

Tako kot vsa leta do sedaj, bodo svoje mesto za predstavitev dobili tudi uspešni eTwinning projekti preteklega leta. Najboljšim eTwinning projektom bomo podelili nagrado Zlati kabel. In ker je Evropska komisija razglasila letošnje leto za Evropsko leto medkulturnega dialoga, bomo podelili tudi posebno nagrado projektu, ki je še posebej izstopal pri spodbujanju medkulturnega dialoga.

Eden izmed poglavitnih ciljev konference je tudi spodbuditi pedagoške delavce, da začnejo uporabljati IKT pri svojem vsakodnevnem delu tako v, kot tudi izven razreda.

Za udeležbo na letošnjem KONFeTu se lahko prijavite do vključno 10. aprila 2008. Prijavite se tukaj (rok za prijavo je potekel).

KONFeT bo 14. aprila v hotelu Mons v Ljubljani.

Kotizacije za udeležbo na konferenci NI, za osvežitev je poskrbljeno.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite, da skupaj razširimo obzorja!
Ekipa eTwinning

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.