Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 26.05.2010 ]

CMEPIUS na Tednu vseživljenjskega učenja (TVU)

V Tednu vseživljenjskega učenja, ki je potekal od 17. – 23. maja, pod okriljem Andragoškega centra Slovenije, je sodeloval tudi CMEPIUS.

Na Tržnici znanja v Škofji Loki smo s svetovalko in različnimi gradivi predstavili program Vseživljenjsko učenje ter vse ostale aktivnosti, ki jih izvajamo na CMEPIUS-u. Na dogodku, ki jo je koordinirala LU Škofja Loka so se predstavile lokalne šole, podjetja, zavodi, samostojni podjetniki in ostali ponudniki izobraževalnih storitev. Ravno tako smo imeli v Pomurski regiji predstavitev naših programov s poudarkom na podprogramu Grundtvig, ki je namenjen izobraževanju odraslih.

V razširjenem terminu TVU (1.5.2010 - 30.6.2010) se bo zvrstilo 5.000 različnih dogodkov povezanih s promocijo izobraževanja v Sloveniji. Pod okriljem Andragoškega centra Slovenije ter s pomočjo več kot sto organizaciji se že petnajst let zaporedoma odvijajo dogodki, katerih namen je promocija pomena, vloge ter možnosti učenja in izobraževanja v vseh življenjskih obdobjih.

Nekaj dogodkov se bo v okviru Tedna vseživljenjskega učenja odvijalo vse do konca meseca junija. Več o informacij in koledar dogodkov 2010 dobite na spletni strani TVU 2010.

Cmepius na Tednu vseživljenjskega učenja, Škofja Loka

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.