Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 21.02.2008 ]

Spoznajte dobre prakse in priložnosti e-učenja

Brezposelni iskalci zaposlitve, svetovalni delavci, kadroviki in direktorji turističnih podjetij vabljeni na konferenco o e-učenju.

Konferenca, ki jo pod okriljem eLearning projekta LEMAIA organizira Kadis d.o.o., bo 6.Marca 2008 v Centru Evropa v Ljubljani.
 
 Na konferenci bosta poleg poleg primerov dobre prakse e-učenja predstavljena tudi dva zanimiva projekta, ki poskušata integrirati e-učenje v že obstoječe prakse na trgu dela:

  • projekt  Leonardo da Vinci - Prenos Inovacij ABATA, kjer integrirajo e-pristop v delo kadrovika v srednjih in malih podjetjih v turističnem sektorju
  • projekt v pripravi Integrirana Metoda E-svetovanja, ki ga Kadis d.o.o. pripravlja skupaj z Zavodom za zaposlovanje RS ter nekaterimi drugimi tujimi partnerji, kjer je predvidena integracija e-učenja v delo svetovalca in "delo" iskalca zaposlitve;
Poleg predstavitve projektov, ki tečejo v Sloveniji, bodo udeleženci konference lahko spoznali tudi , kako podoben sistem zelo uspešno že deluje v Walesu.
 
Poleg predstavitev bodo udeleženci sodelovali tudi na delavnicah, katerih temeljna naloga bo iskati odgovore na vprašanji:
1. Kateri so poglavitni izzivi v upravljanju s človeškimi viri in svetovalnem delu danes?
2. Kako bi implementacija e-učenja v vsakodnevno prakso upravljanja s človeškimi viri in svetovalcev lahko premostila obstoječe izzive?

Več informacij in prijave (do 3. marca) na naslovu: urska.ivanus@kadis.si. Udeležba je brezplačna. Število mest je omejeno.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.