Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 19.08.2014 ]

eTwinning delavnice strokovnega spopolnjevanja

Vabimo vas k prijavi na eTwinning delavnico strokovnega spopolnjevanja na temo kodiranja, ki bo potekala v Estoniji konec meseca septembra.

Delavnice strokovnega spopolnjevanja ("Professional Development Workshops - PDW") so tematske delavnice, namenjene učiteljem, ki jih zanima pedagoška praksa pri uporabi sodobnih tehnologij v izobraževanju. Delavnice so organizirane v okviru izvajanja akcije eTwinning.

Na delavnicah lahko sodelujejo vsi, ki znajo uporabljati računalnik in ga želijo vključiti v svoj pedagoški proces. PDW niso namenjene strokovnjakom s področja računalništva, saj poudarek ni na sami tehnologiji, ampak njeni uporabi.

Tokratni glavni namen je spodbutiti učitetlje in njihove učence k temu, da "pogledajo" kako nastanejo in delujejo različne aplikacije, ki jih vsakodnevno uporabljamo in kako tovrstno znanje uporabiti v rednih urah. Seznanjnei boste s preprostimi orodij, ki omogočajo preprosto kodiranje tako učencem. Delavnice se lahko udeležijo učitelji ne glede na predmet poučevanja, ki poučujejo v osnovni šoli ali prvih letnikih srednje šole.


Datum delavnice: 25.-27. 9. 2014
Kraj delavnice: Tallin, Estonija
Prijavni obrazec in program dogodka: tukaj

ROK ZA PRIJAVO: 2. september 2014

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.