Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 09.05.2011 ]

CMEPIUS na Tednu vseživljenjskega učenja (TVU)

Andragoški center Slovenije v sodelovanju z mrežo blizu 800 prirediteljev iz vse Slovenije pripravlja šestnajsti Teden vseživljenjskega učenja. Približno 3.000 brezplačnih izobraževalnih, promocijskih, informativno-svetovalnih, kulturnih, družabnih, športnih in drugih dogodkov po vsej državi bo zgoščenih v tednu od 16. do 22. maja, še enkrat toliko pa bo vabilo udeležence v obdobju od 1. maja pa do 30. junija 2011.

Krovna tema festivala bo Evropsko leto prostovoljstva, prireditelji pa bodo vlogo vseživljenjskega učenja prikazali tudi z vidika preseganja recesije, bralne kulture, sožitja generacij, uporabe sodobnih medijev, varovanja okolja in ohranjanja tradicij.

Na festivalu že tradicionalno svoje moči povezujejo vzgojne in izobraževalne organizacije, ljudske univerze, zasebne izobraževalne organizacije, društva, interesne skupine, knjižnice, knjigarne, glasbene šole, muzeji in mnogi drugi prireditelji.

Na Tednu vseživljenjskega učenja bo sodeloval tudi CMEPIUS. V torek 17.5. ob 10.00 na Ljudski univerzi Jesenice, v sredo 25.5. ob 12.00 v Murski Soboti in v ponedeljek 30.5. ob 13.00 v Zasavski ljudski univerzi v Zagorju bomo s koordinatorko podprograma Grundtvig, primeri dobre prakse in različnimi gradivi predstavili program Vseživljenjsko učenje ter vse ostale aktivnosti, ki jih izvajamo na CMEPIUS-u.

Vsi dogodki bodo predstavljeni v spletnem koledarju,

LEPO VABLJENI!

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.