Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 28.04.2011 ]

COMENIUS TEDEN 2011 - Praznovanje evropskih šolskih partnerstev

Šole, ki sodelujete v programu Comenius in eTwinning vabimo, da v času od 2.- 9. maja 2011 na različne načine (npr. Comenius kotiček, razstava izdelkov in rezultatov projekta, informacije na spletni strani šole, predstavitve, dan odprtih vrat, itd.) javnosti predstavite svoje projektno delo v okviru programa Comenius.

Sodelujoče šole ste se v velikem številu odzvale vabilu za sodelovanje na natečaju za Comenius in eTwinning plakate, ki so razstavljeni na naši spletni strani. Prejeli smo kar 53 različnih del; najboljši trije bodo predstavljeni po praznikih. Najboljši plakat bo krasil naslovnico jesenske izdaje glasila Priložnosti.


Še vedno ste vabljeni, da svoje dogodke, aktivnosti in članke na temoComenius tedna pošljete na nacionalno agencijo, da jih bomo objavili na spletni strani Comenius tedna 2011, prav tako pa jih lahko sami objavite na evropski strani.


Za vsa vprašanja v zvezi s Comenius tednom je dosegljiva Urša Bajželj na telefonski številki 01 620 94 56  in na e-naslovu ursa.bajzelj@cmepius.si.
Vabljeni k sodelovanju!

Comenius ekipa

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.