Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 05.11.2012 ]

Info dan in seminar za Erasmus Mundus (Akcija 2) in Tempus 2013, 7.12.2012

CMEPIUS kot Erasmus Mundus nacionalna struktura in Tempus nacionalna kontaktna točka vas v petek 7. decembra 2012 ob 10:00 (z registracijo pričnemo ob 9:30) vabi na Erasmus Mundus (Akcija 2) in Tempus Slovenija 2013 Informativni dan in seminar za pripravo prijav na razpisa Evropske komisije za leto 2013.


Dogodek bo potekal v CITY HOTELu Ljubljana, Dalmatinova 15, Ljubljana.  


Informativni dan in seminar za pripravo prijav na razpisa Evropske komisije 2013  z domačimi (koordinatorica projekta Erasmus mundus Akcija 2 (Euro-AsianCEA in dolgoletni koordinator in sodelavec projektov Tempus), in tujimi eksperti (predstavnikom EACEA, dolgoletno koordinatorico Tempus programa na Slovaškem in slovaško bolonjsko ekspertko ter koordinatoricama zelo uspešnega partnerstva Erasmus mundus Akcije 2 JoinEU-SEE) in primeri dobrih praks, je namenjen
•    predstavnikom univerz in ostalih visokošolskih institucij
•    sodelavcem mednarodnih služb,
•    koordinatorjem mednarodnih programov,
•    predavateljem,

ki želijo pripraviti prijave na razpisa obeh programov za leto 2013.

Podrobnejši program in elektronski obrazec za registracijo sta na voljo na naših spletnih straneh:

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Prevajanja v slovenski jezik ne bo.


Razpisa za oba programa za leto 2013 bosta objavljena v mesecu novembru 2012 na spletni strani EACEA. Ker se programsko obdobje zaključuje z letom 2013 bo razpis 2013 zadnji te vrste.

V okviru razpisov 2013 je Informativni dan in seminar zadnji v organizaciji CMEPIUSA za prijavo Erasmus Mundus Akcije 2 in programa Tempus.

Evropska programa Erasmus Mundus II in Tempus sta centralizirana programa, ki ju koordinira EACEA v Bruslju. CMEPIUS v Sloveniji opravlja naloge Informativne in kontaktne točke obeh programov.

Dogodek v okviru rednih aktivnosti CMEPIUS financira Ministrstvo RS za izobraževanje, znanost, kulturo in šport.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.