Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 04.12.2013 ]

Jabolka kakovosti 2013

S koncem leta se zaključujejo aktivnosti programa Vseživljenjsko učenje. Od leta 2007 do letos je bilo izvedenih 7 razpisov in v okviru teh razpisov podprtih preko 550 projektov partnerstev, prenos inovacij in intenzivnih programov. Stkalo se je mnogo novih poznanstev, utrdila so se že obstoječa sodelovanja med institucijami, nastalo je veliko dobrih rezultatov.

Na Centru RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja smo tudi letos kot vsako leto izbrali najboljše projekte in jih bomo nagradili z nacionalno nagrado »jabolko kakovosti«. 

Podelitev bo potekala 11. decembra 2013 s pričetkom ob 14. uri v Grand hotelu Union.

Nacionalna nagrada, poimenovana »jabolko kakovosti«, predstavlja najpomembnejše priznanje nosilcem projektov v okviru programa Vseživljenjsko učenje. Jabolko kot simbol zdravega življenja namreč skriva v sebi tudi moč spoznanja, odkrivanja novega sveta in védenja. Zato je kot simbol napredka jabolko pravo ime za vse tiste projekte, ki s svojo inovativnostjo, ustvarjalnostjo in kakovostjo prispevajo k izboljšanju slovenskega izobraževanja in usposabljanja.

Jabolka kakovosti 2013


Vabimo vas, da se nam pridružite. Prijave zbiramo na dogodek@cmepius.si.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.