Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 27.05.2014 ]

Razpis za zunanje ocenjevalce v okviru mreže WBL

Objavljamo razpis za zunanje strokovnjake v okviru mreže WBL (Work Based Learning), ki bodo ocenjevali projekte, primere dobrih praks s področja usposabljanja oziroma študijske prakse.

CMEPIUS kot nacionalna agencija za program Vseživljenjsko učenje in prihajajoči program Erasmus+ je partner v tematski mreži na temo praktičnega usposabljanja z delom (PUD oz. ang. Work Based Learning), v kateri skupno sodeluje 29 Nacionalnih agencij iz različnih evropskih držav.  

Namen tematske mreže je identifikacija primerov dobre prakse, priprava priporočil Nacionalnim agencijam pri usmerjanju in pomoči pri izvajanju projektov, povezanih z navedeno tematiko. V okviru mreže bo vzpostavljena tudi platforma, s pomočjo katere bo moč spremljati in širiti rezultate projektov, ki so potekali v okviru programa Vseživljenjsko učenje, dobre prakse prenašati na različne deležnike (potencialni prijavitelji, izvajalci PUD-a, ministrstva …) in jim ponuditi informacije, podporne dokumente, orodja in druge oblike pomoči, ki bi jo morda potrebovali.

Zainteresirane posameznike vabimo, da  oddajo svojo prijavo skupaj s prilogami, zahtevanimi v Razpisu (samo v elektronski obliki) do 3. 6. 2014 po e-pošti na naslov netwbl@bibb.de nemški Nacionalni agenciji BIBB. Prijava mora biti napisana v angleškem jeziku in vključevati Europass življenjepis.

Več o samem projektu, Razpisu in prijavi pa si lahko preberete v priloženem dokumentu.

Logotip

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.