Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 03.03.2011 ]

Prijave na eTwinning konferenco KONFeT so odprte

Vabimo vas, da se udeležite eTwinning konference KONFeT, ki bo potekala dne 14.4.2011 v Kranjski Gori.

Letošnja eTwinning konferenca se bo odvijala v drugačni obliki, kot smo jo bili vajeni do sedaj. Potekala bo v okviru mednarodne IKT konference SIRikt  2011, sočasno s konferenco "Na poti k e-kompetentni šoli". Vsebine konferenc se bodo prepletale. V dopoldanskem delu bodo udeleženci konference prisostvovali skupnemu plenarnemu delu nato pa bodo na vrsti delavnice z različnimi vsebinami. 

V okviru delavnic bosta potekali 2  eTwinning delavnici (1 za začetnike ter 1 nadaljevalna za izkušene  eTwinnerje). V obeh delavnicah bomo raziskovali eTwinning Namizje in spletno učilnico TwinSpace. Udeleženci eTwinning konference se seveda lahko udeležijo tudi ostalih delavnic, ki bodo potekale sočasno ob eTwinning delavnicah. Delavnice izberete glede na vaše želje in interese.

Dne 14.4.2011 bo potekala tudi podelitev nagrad Zlati kabel najboljšim eTwinning projektom. Podelitev bo potekala v poznih popoldanskih urah v okviru slavnostne podelitve nagrad ostalim natečajem, ki so bili razpisani v okviru konference SIRikt 2011.

Prijavni obrazec

V prijavnem obrazcu označite  opcijo "Četrtek 14.4.2011 (konferenca eTwinning)".

Vabljeni k prijavi!

POZOR! eTwinning konferenca KONFeT je enodnevni dogodek, ki bo potekal 14.4.2011. V kolikor se želite udeležiti še ostalih dogodkov, ki potekajo v drugih dnevih celotne SIRikt konference, si morate prenočišče zagotoviti sami.


Kontakt: Urška Šraj 01/6209-476, etwinning@cmepius.si

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.