Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 04.12.2008 ]

Nagrajenci na Jabolkih kakovosti 2008

Letošnja podelitev Jabolk kakovosti se je odvijala 13. novembra na Ljubljanskem gradu.

CMEPIUS je tako skupaj z Ministrstvom za šolstvo in šport in ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo podelilo Jabolka kakovosti 2008 za najboljše projekte mobilnosti v sledečih kategorijah:


1. Leonardo da Vinci projekti mobilnosti
  • Dijaki  

Grm Novo mesto-center biotehnike in turizma, Kmetijska šola Grm in Biotehniška gimnazija, naslov projekta: Pridobiti praktične poklicne izkušnje na področju predelave mleka in mesa v skladu z evropskimi normami, koordinatorka projekta: Jožica Cerovšek.

  • Študenti/mladi delavci

Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta, naslov projekta: Evropska komponenta usposabljanja za študente EF preko mednarodnih namestitev 2006, koordinatorka projekta: Jana Pucelj.

  • Mentorji/mentorji jezika

Ljudska univerza Jesenice, naslov projekta: Usposabljanje nosilcev Centrov vseživljenjskega učenja, koordinatorka projekta: mag. Maja Radinovič Hajdi.   

2. Erasmus mobilnost posameznikov

Višja strokovna šola za gostinstvo Maribor, koordinatorka projekta: mag. Nataša Artič.

3. Comenius stalno strokovno spopolnjevanje

Udeleženka Vlasta Prevolšek iz Osnovne šole Frana Kranjca Celje, naslov strokovnega seminarja : Comp@ctivf III, Španija. 

4. Comenius asistenti

Hana Stijepić asistentka na College Notre Dame de I' Assomtion, v Franciji.

5. Grundtvig stalno strokovno spopolnjevanje

Mestni muzej Ljubljana, naslov projekta: Prostovoljstvo na področju kulturne dediščine in v muzejih: promocija aktivnega državljanstva, Italija, koordinatorka projekta: Janja Rebolj.

6. Študijski obiski

Udeleženka mag. Barbara Debeljak Rus, pomočnica ravnateljice na Gimnaziji Jesenice, naslov študijskega obiska: Finnish experience in education, na Finskem.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!










© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.