Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 22.04.2014 ]

V pripravi je nova evropska platforma za izobraževanje odraslih – pomagajte oblikovati vsebino

Elektronska platforma za izobraževanje odraslih v Evropi – EPALE – je nova pobuda, ki jo uvaja Evropska komisija z namenom spodbujanja višje kakovosti izobraževanja odraslih v Evropi. Dostopna bo učiteljem, vodjem usposabljanj in prostovoljcem, pa tudi oblikovalcem politik, raziskovalcem in akademikom s področja izobraževanja odraslih.

Cilj platforme EPALE je, da postane glavno spletno stičišče za področje izobraževanja odraslih v Evropi, saj bodo na voljo različne mreže za  povezovanje, razprave in izmenjavo dobre prakse. 


Na platformi bodo objavljeni tudi evropski in nacionalni dogodki, novice ter strokovni članki s področja izobraževanja, ki bodo uporabnikom omogočali dostop do najnovejših politik in razprav s tega področja. 


Platforma EPALE bo večjezična in bo odprta za vse člane, kar pomeni, da se bodo uporabniki lahko povezali z drugimi strokovnjaki, izvajalci in prostovoljci s področja izobraževanja odraslih iz vse Evrope. Vsaka sodelujoča država bo v platformo prispevala informacije, dogodke, vire itd.  
Bodoči uporabnike vabimo, da z izpolnitvijo ankete do 15. 5. 2014 na spletnem mestu platforme EPALE pomagajo oblikovati vsebino spletnega mesta.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.