Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 10.10.2014 ]

Spoštovana uporabnica, spoštovani uporabnik

z novim programom Erasmus+ in pričetkom novega akademskega leta smo tudi mi želeli obrniti nov list in smo zato prenovili CMEPIUS spletne strani. Želeli smo jih oblikovati na način, da bi vam omogočili hitrejše in lažje iskanje informacij ter vam obenem podrobneje predstavili naše aktivnosti.

Na novih spletnih straneh lahko “brskate” po informacijah, namenjenih posameznikom (študent, dijak, profesor, učitelj, koordinator, itd.) ali po informacijah, namenjenih institucijam – projektnim prijaviteljem oziroma nosilcem. Ko vstopite na stran npr. kot predstavnik organizacije, si bo to vaš brskalnik zapomnil in se vam vstopna spletna stran ne bo več prikazovala. Informacije so razporejene po področjih in šele nato po programih in razpisih, ki so vam na voljo.

Stara spletna stran je – kot vidite - še vedno objavljena vendar jo boste od sedaj naprej našli na spletnem naslovu www2.cmepius.si. V skladu z našimi obveznostmi za izvajanje programa Vseživljenjsko učenje, boste na starih straneh našli še vso potrebno dokumentacijo, obrazce in informacije, ki jih potrebujete za uspešen zaključek projektov.

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in upamo, da vam bodo naše nove spletne strani v pomoč pri iskanju novih možnosti ter za prijavo novih projektov!

Torej:
-    nova spletna stran CMEPIUS: www.cmepius.si
-    stara spletna stran CMEPIUS: www2.cmepius.si 

V primeru kakršnih koli težav ali vprašanj, se lahko obrnete na nas: info@cmepius.si.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.