Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 17.08.2011 ]

Menjava vodstva na CMEPIUS-u

Spoštovani, Z avgustom 2011 končujem svoj mandat na položaju direktorice CMEPIUSa in odhajam novim izzivom naproti.

Po trinajstih letih dela na evropskih programih sodelovanja v izobraževanju je napočil čas, da pogledam širšo sliko in zamikalo me je, da pokukam v ozadje in nastajanje programov, ki smo jih na CMEPIUSu v zadnjih trinajstih letih z veliko pozornostjo izvajali.
S septembrom 2011 predvidoma odhajam na mesto atašejke na Stalnem predstavništvu Republike Slovenije pri Evropski uniji v Bruslju, kjer bom Slovenijo predstavljala na področju izobraževanja, mladine in športa.
Ob odhodu s položaja direktorice CMEPIUSa se iskreno zahvaljujem vam in vašim sodelavcem za res odlično sodelovanje. Verjamem, da bo sodelovanje enako dobro potekalo tudi v prihodnje.

Dovolite mi, da ob tej priložnosti zapišem še, da mi je bilo v čast biti direktorica malega, razgibanega in uspešnega javnega zavoda in da mi je bila v veselje osebnostna in profesionalna rast od koordinatorke programa Comenius do direktorice. Verjamem, da bo CMEPIUS še naprej uspešno deloval in čeprav z drugega mesta, bom delo CMEPIUSa in evropskega sodelovanja še naprej spremljala z enako pozornostjo in veseljem.

Moje mesto vršilke dolžnosti direktorice CMEPIUSa je z avgustom 2011 prevzela mag. Alenka Flander.

Želim vam veliko uspeha, hkrati pa se veselim naših prihodnjih srečanj, klepetov in sodelovanja,

Maja

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.