Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 21.08.2009 ]

Objavljen je katalog za Grundtvig delavnice

Objavljen je katalog za Grundtvig delavnice, namenjen učečim se odraslim.

Vse, ki ste starejši od 18. let in nimate statusa dijaka ali študenta ter si želite pridobiti mednarodno neformalno učno izkušnjo, ki ni vezana na poklicno in strokovno usposabljanje, ste vabljeni, da se udeležite Grundtvig delavnic.

Vse kar morate narediti je, da iz kataloga izberete vam ustrezno delavnico (bodite pozorni na temo in ciljno skupino, kateri je namenjena), vzpostavite stik z organizatorjem, mu pošljite prijavni obrazec za udeležence (dobite ga pri organizatorju) ter se po odobritvi s strani organizatorja podate novim učnim izkušnjam naproti. Potne stroške in stroške nastanitve vam krije organizator. Delavnic se lahko udeležite tudi v manjši skupini, saj organizator pri izvedbi delavnice upoštevat pravilo "največ 1/3 oseb iz posamezne države". Znanje jezika pa v dogovoru z organizatorjem.

Poudarili bi le to, da so delavnice namenjene učečim se odraslim in ne strokovnemu osebju na področju izobraževanja odraslih. V ospredju podprograma Grundtvig sta dve ciljni skupini: tisti, ki so se predčasno nehali šolati, ali ki, v primeru priseljencev, niso imeli možnosti za pridobitev šolske izobrazbe in starejši.

Vabljeni na potovanje in raziskovanje novega in še neznanega!

Katalog

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na organizatorja delavnice ali pa na Simona Mehle, T: 01 586 42 73, E: simona.mehle@cmepius.si (Grundtvig)

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.