Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

[ 28.09.2009 ]

Konferenca "Vloga vseživljenjskega učenja pri reševanju problematike revščine«, Kranjska Gora, 1.-2.10.2009

Nacionalna tematska konferenca na temo prepoznanje vseživljenjskega učenja kot učinkovitega orodja za premagovanje revščine bo potekala v Kranjski Gori (hotel Larix) 1. in 2.10.2009. Organizatorja dogodka sta Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) in Zveza ljudskih univerz Slovenije (ZLUS).

Cilj konference je vzpostaviti javni forum, ki bo služil izmenjavi izkušenj, praktičnih in teoretičnih vidikov izobraževanja odraslih ter povečanju osveščenosti javnosti o priznavanju temeljnih pravic vsem ljudem, zlasti pa osebam, ki imajo neposredne ali posredne izkušnje z revščino, do dostojnega življenja in polne vključenosti v družbo.

Program konference je usmerjen k predstavitvam dogajanja na področju izobraževanja in usposabljanja hendikepiranih ciljnih skupin, Romov, zapornikov ter starejših. Za celovit vpogled v izbrano tematiko bodo poskrbeli tuji in domači strokovnjaki, vodje delavnic in primeri domačih in mednarodnih projektov s področja reševanja problematike revščine z vseživljenjskim učenjem.

Informacije in program so dosegljivi na spletni strani konference.

Veselimo se srečanja z vami!

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.