Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

Kako do nas?


Prostori CMEPIUS-a se nahajajo Ob železnici 30a, Ljubljana – Moste, v bližini centra Bauhaus.

GPS lokacija:

  • 46°3'37.78"
  • 14°32'13.49"

 

Z ljubljanske obvoznice (iz Gorenjske, Štajerske in Primorske smeri)

Z obvoznice zavijte na izhodu "Lj-Nove Jarše" in se po Šmartinski cesti peljite proti centru. Na križišču s Kajuhovo cesto zavijte levo.
V križišču Letališke in Kajuhove ceste (pri Petrolovi bencinski črpalki) zavijte desno med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte zopet desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Z avtoceste (iz Dolenjske smeri)

Z avtoceste zavijte na izhodu "Industrijska cona moste" in zavijte po nekaj metrih levo (čez most) na Letališko cesto. Peljite vzdolž Letališke ceste do križišča s Kajuhovo cesto. Na križišču pojdite naravnost med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte zopet desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Iz centra Ljubljane

  • Iz centra se pripeljite po Zaloški cesti, v križišču s  Kajuhovo ulico zavijte levo. V križišču Letališke in Kajuhove ceste (pri Petrolovi bencinski črpalki) zavijte levo med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbu se nahaja na vaši levi.
  • Iz centra se pripeljite po Šmartinski cesti in zavijete na Kajuhovo ulico. V križišču Letališke in Kajuhove ceste (pri Petrolovi bencinski črpalki) zavijte desno med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Z mestnim avtobusom iz centra Ljubljane

Peljite se z avtobusom št. 2 (v smeri Nove Jarše) in izstopite na postaji Tovorni kolodvor (od Bavarskega dvorca 13 postaj), ki se nahaja v bližini Bauhaus-a. Prečkajte cesto in zavijte desno med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.
    © 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.