Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

eTwinning od A do Ž

9. - 10. maj 2014, Hotel Bioterme, Mala NedeljaŽelite izvedeti vse o akciji eTwinning in mednarodnem projektnem sodelovanju šol?

Vabimo vas, da se nam pridružite na drugi dvodnevni delavnici za slovenske eTwinnerje, ki bo potekala med 9. - 10. 5. 2014 v Hotelu Bioterme (Moravci v Slovenskih Goricah 34 B, 9243 Mala Nedelja). Delavnico organizira Nacionalna svetovalna služba eTwinning v sodelovanju z eTwinning ambasadorji.

Komu je delavnica namenjena?  
Na delavnico se lahko prijavijo vsi eTwinnerji (začetniki in izkušeni uporabniki) vseh predmetnih področij. Učitelji in vzgojitelji, ki so se udeležili delavnice v letu 2013 niso upravičeni do prijave.

Vsebina delavnice?
V sklopu dvodnevne delavnice bomo spoznali prednosti mednarodnega sodelovanja prek portala eTwinning. Na delavnici bodo potekale predstavitve primerov dobrih praks, eTwinning orodij za začetnike in izkušene eTwinnerje, predstavitev projektnega managementa, zagotavljanja kakovosti v projektih eTwinning, predstavitev nagrajevanja…

Dodatne informacije dobite na etwinning@cmepius.si ali 01-6209-452. Udeležba na delavnici je brezplačna!

POZOR! Zaradi velikega zanimanja, bomo na delavnico sprejeli le 1 učitelja iz posamezne prijavljene šole.Okvirni program

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.