Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

Comenius kontaktni seminar in eTwinning delavnica: "Virtual Neighbour – online collaboration in the classroom"


V okviru programa Vseživljenjsko učenje sta med 8. - 11.11.2007 v Kranjski Gori (Hotel Larix) potekala Comenius kontaktni seminar in eTwinning delavnica z naslovom "Virtual Neighbour – online collaboration in the classroom", ki ju je organiziral CMEPIUS.

Seminar sta otvorili ga. Mojca Škrinjar, generalna direktorica Direktorata za vrtce in osnovno šolstvo z Ministrstva za šolstvo in šport, ter mag. Majda Širok, direktorica CMEPIUS-a. Poleg plenarnega dela so aktivnosti potekale tudi v delavnicah na teme evropskih projektov na področju izobraževanja v programu Comenius in v pobudi eTwinning, novih pedagoških pristopov v razredu in uporabe informacijsko-komunikacijske tehnologije v izobraževanju.

Na seminarju je sodelovalo 110 slovenskih in tujih udeležencev iz 14 držav, med njimi predstavniki šol in drugih izobraževalnih institucij iz Slovenije in tujine, nacionalni koordinatorji z Nacionalnih agencij za program Vseživljenjsko učenje ter tudi predstavniki Ministrstva za šolstvo in šport ter javnih zavodov s področja izobraževanja.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.