Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

eTwinning Plus 

Povežite se s šolami iz Ukrajine, Moldavije, Gruzije, Armenije, Azerbajdžana in Tunizije, preko portala eTwinning!Kaj je eTwinning Plus?
Projekt eTwinning Plus je razširitev eTwinninga na nekatere sosednje države Evrope. Projekt je del sosedske politike Evropske komisije, ki že od leta 2004 vzpodbuja povezovanje in sodelovanje z državami v naši neposredni bližini.

Katere države sodelujejo v eTwinning Plus?
eTwinning Plus vključuje 6 držav: Ukrajino , Moldavijo, Gruzijo, Armenijo in Azerbajdžan , ki so del  Vzhodnega partnerstva ter Tunizijo, ki je del Evro-mediteranskega partnerstva (EUROMED). 

Zakaj vključit še več držav v eTwinning?
eTwinning Plus podpira »sodelovanje ljudi«, kar je eden izmed ključnih ciljev sosedske politike Evropske komisije.  eTwinning je namreč pokazal, da je stik med šolami in učitelji v Evropi zelo koristno za vse vpletene posameznike – izobraževanje pa tisti ključni gradnik temeljev naše družbe.

Kako se povežem z novimi državami?
Zelo preprosto! Ob prijavi na eTwinning namizje, boste na strani vašega profila, v sklopu Moje eTwinning življenje, videli novo možnost, ki vam omogoča, da navedete, ali ste "Na voljo za eTwinning Plus partnerstvo?«.

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.