Povečaj pisavo Pomanjšaj pisavo Pošlj prijatelju Tiskalniku prijazno

Za izvajalce projektov


Na tej strani se nahajajo povezave in navodila, ki lahko pomagajo pri izvajanju projektov Leonardo da Vinci.

Baza projektov in produktov programa Leonardo da Vinci - ADAM

Izvajalci projektov morajo svoj projekt v spletni portal ADAM - bazo produktov in projektov programa Leonardo da Vinci. Z uporabo ADAMa lahko pridobite pregled produktov in rezultatov programa Leonardo da Vinci ali pa jih kot izvajalec projekta delite z drugimi. Baza ADAM je tudi dobra za iskanje partnerjev.

Pripomoček za izvajalce projektov

Na voljo vam je pripomoček za izvajalce projektov, ki je bil izdelan za Pilotske projekte 2000-2006, ki daje nekaj praktičnih navodil glede vodenja projekta. Splošna pravila so še vedno relevantna (glede vodenja dokumentacije), vendar so se lahko zgodile spremembe, ki zahtevajo drugačno posredovanje dokumentov na Nacionalno agencijo. Kjerkoli bi bil morebiten odstop od navodil posredovanih z Nacionalne agencije, upoštevajte navodila Nacionalne agencije.


Vzorec partnerskega sporazumaIzvajalci morajo oddati končno poročilo (vsebinsko in finančno) v originalu in z 1 kopijo. Oddati morajo tudi končne rezultate v dveh izvodih, saj prejme en izvod v pregled zunanji ocenjevalec. Priporočamo, da nas pri pisanju končnega finančnega poročila kontaktirate, da se izognemo morebitnim zaostankom zaradi dopolnitev. Vsaj en projekt bo moral poslati celotno dokumentacijo v pregled, izveden bo vsaj en pregled dokumentacije na mestu samem. Izbor bo naključen. Upoštevajte tudi navodila v tem dokumentu Navodila za izpolnjevanje finančnega poročila LdV ToI. Vsak projekt je potrebno vpisati v ADAM bazo (link zgoraj).


Obrazec za spremembo pogodbe in Priročnik za izvajanje projekta (Aneks III) sta na voljo na spletni strani Razpisa VŽU Leonardo da Vinci (za posamezno razpisno leto). Tam se nahaja tudi tabela za finančno poročanje. Obrazec za vsebinski del vmesnega in končnega poročila pa boste prejeli na e mail s strani koordinatorja akcije.

Povezave

Pogosta vprašanja

© 2007-2012 CMEPIUS Slovenija. Vse pravice pridržane.